Het weerbericht voor woensdag 23 februari: Zonnig. later meer wolken.

Vandaag een droge dag. Er is flink wat ruimte voor de zon. Het wordt 11 graden, daarbij neemt de zuidwestenwind geleidelijk toe tot matig, kracht 4. Vanavond en vannacht opklaringen, maar ook bewolking. Het koelt bij een matige zuidwestenwind af tot een graad of 6.

Donderdag neemt de kans op buien vanuit het noordwesten toe. De buien kunnen stevig uitpakken, daarbij kans op hagel/onweer en windstoten tot 70 km per uur. Het wordt 9 graden, daarbij staat er een stevige wind. In de nacht naar vrijdag ook nog een (winterse) bui. Het koelt dan bij een stevige westenwind af tot een graad of 4. 

Vrijdag ook nog een paar buien, soms met en winters karakter en kans op onweer. Het wordt bij een stevige noordwestenwind een graad of 8.

Vanaf het weekend wordt het droger en zonniger. Vooral in de nacht en ochtend kouder met lichte vorst.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven