vlag Oekraïne

Lezersinzending: Inzameling medische benodigdheden Oekraïne

Beste mensen,
Ik ben bewoner van de Meern, van oorsprong kom ik uit de Ukraine. Zoals u bekend zal zijn, is er een oorlog uitgebroken in de Oekraïne.

Op dit moment heb ik samen met een groep Nederlands Oekraínse vrijwilligers een actie opgezet voor het inzamelen van medische hulpmiddelen. U kunt dan denken aan medisch verband, pleisters, krukken, braces rolstoelen etc.

Wij willen deze hulpmiddelen daarna transporteren en afgeven aan de Pools-Oekraïnse grens.
Vanaf daar zullen deze benodigdheden door de Oekraïners getransporteerd worden naar de regio’s in Oekraïne die dit hard nodig hebben. Het is geenzins de bedoeling om geld in te verzamelen. Dus puur medische hulpmiddelen. Hiervoor zou ik graag uw hulp willen vragen. U kunt dit bij mij afgeven op Romanusweg 5. Bij voorkeur op maandag of dinsdag en andere dagen na 17.00 uur.
Ik zamel geen geld of levensmiddelen in maar richt me op de vraag naar medische hulpmiddelen. Stuur me een berichtje via messenger als je vragen hebt of iets af wil spreken. https://www.facebook.com/elena.vanderhorst.75

https://www.facebook.com/elena.vanderhorst.75

Alvast bedankt!
Elena

1 gedachte over “Lezersinzending: Inzameling medische benodigdheden Oekraïne”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].