Lint-Wurmpie Run

De Loop Van Leidsche Rijn en Lint-Wurmpie Run op Hemelvaartsdag 2022

Verbinden en sporten is in deze tijd belangrijker dan ooit. De organisatie van De Loop van Leidsche Rijn, de Lint-Wurmpie Run en de Abrona Loop hebben, na lang wikken en wegen, besloten het familie-loopevent te verplaatsen naar Hemelvaartsdag, donderdag 26 mei 2022, zodat de kans op doorgang groot zou zijn vanwege de corona-maatregelen. De nieuwe hoofdafstand, van De Loop van Leidsche Rijn, vanaf dit jaar, is de halve marathon.

Op het evenemententerrein in het Máximapark, is de start/finish-locatie van alle afstanden, waaronder de nieuwe hoofdafstand: de halve marathon. Ook de andere onderdelen, waaronder de 10km en 5km De Loop van Leidsche Rijn, de Abrona Loop, voor mensen met een (verstandelijke) beperking en de diverse afstanden van de Lint-Wurmpie Run van 3 t/m 14 jaar. Ook is er met een groep hardlopers mee te doen aan de ‘Team Loop’. Het is een totaal loopevenement voor jong en

oud. De Lint-Wurmpie Run is vanaf dit jaar, net als de andere looponderdelen, ondergebracht bij de Stichting Leidsche Rijn Sportief. Debbie Voortman-Peek, voormalig organisator van dit jeugdonderdeel, zal ambassadrice zijn. Het belooft, na 2 jaar, weer een mooi familie-beweegfeest te worden! Tot en met 22 mei 2022 is in te schrijven. Meer informatie over het loopevent en inschrijven is te vinden op www.deloopvanleidscherijn.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].