hulp_bij_belastingaangifte

Hulp bij belastingaangifte in bibliotheek

De jaarlijkse Belastingaangifte staat weer voor de deur. Niet altijd even eenvoudig. Wie hulp kan gebruiken bij het invullen, kan vanaf half maart terecht bij de Bibliotheek Utrecht. Medewerkers van U-Centraal zijn aanwezig in een aantal vestigingen voor ondersteuning.

Afspraak maken via buurtteam
Voor deze hulp moet men vooraf telefonisch een afspraak maken met het buurtteam in de wijk. Dan krijgt men meteen te horen, welke papieren en informatie men moet meenemen naar de afspraak. Op buurtteamsutrecht.nl staan de adressen en telefoonnummers. Wie niet zo handig is met internet, kan bellen naar 030 2861894, van maandag tot en met vrijdag van 10.00-16.00 uur.

Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum: 15 maart & 7 april | 09.30-16.30 uur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].