Weerbericht voor dinsdag 15 maart: Afwisselend zon en wolken

Vandaag is er een afwisseling van zon en wolken. Het wordt maximaal een graad of 13, daarbij staat er een zwakke zuidenwind. Vanavond en vannacht opklaringen en dan koelt het af tot een graad of 4, daarbij staat er een zwakke tot matige oost tot zuidoostenwind.

Woensdag een zelfde weerbeeld als dinsdag. Er is een afwisseling van zon en wolken. Het wordt dan 15/16 graden. Er staat een matige zuidoostenwind. Donderdag ook droog met geleidelijk meer ruimte voor de zon. Het wordt dan 11 graden, daarbij staat er een matige noordenwind. 

Vrijdag tot en met zondag schijnt de zon volop. Het wordt 10 tot 13 graden en in de nacht van donderdag op vrijdag kan het licht vriezen. 

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].