culturele_zondag_uitfeest_foto_jelmer_de_haas

De 1ste Culturele Zondag van dit jaar staat in het teken van street culture

De eerste Culturele Zondag van dit jaar staat helemaal in het teken van street culture. Street culture omvat alle kunstvormen die zijn ontstaan op de straat. Waar vroeger graffiti werd gezien als vandalisme worden werken tegenwoordig voor recordbedragen geveild. Skaten is een Olympische sport geworden en hiphop zien we steeds vaker op het podium in de schouwburg. 
 
Tijdens Culturele Zondag MOVE presenteren al deze kunstvormen zich als een verenigde sector die zich beweegt naar de top. Stijlen worden gemixt. Er zijn battles, theater, dansers, workshops, graffiti en muziekoptredens. Maar ook panels met professionals die je het hemd van het lijf kunt vragen. Maak kennis met deze nieuwe generatie dynamische makers en kom naar een van de performances of workshops.
Ga voor meer informatie naar culturelezondagen.nl of volg ons op onze social mediakanalen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.