Weerbericht voor zaterdag 26 maart: Zonnig weekend.

Vandaag is het zonnig en het wordt na een koude start een graad of 17, daarbij staat er een zwakke, tot later matige noordoostenwind. Vanavond en vannacht opklaringen, maar tijdelijk ook meer bewolking. Het koelt af tot een graad 4, daarbij neemt de noordoostenwind af tot zwak.

Zondag ook nog een prima dag met veel zon. Het wordt met 13 graden wel minder zacht. Er staat een zwakke tot matige noord tot noordoostenwind.  In de nacht sijpelt vochtige lucht onze regio binnen. Dit zal resulteren in een toename van de bewolking, maar ook is de kans op mist aanwezig. Het koelt af tot een graad of 5.

Maandag start de dag grijs met mogelijk ook nog mist. Overdag komt de zon er af en toe bij. Er staat nauwelijks wind en het wordt 14 graden. Er staat weinig wind.

Dinsdag veel bewolking en in de ochtend mistkansen. Het kwik komt uit op een graad of 11. Vanaf woensdag wordt het kouder. Donderdag en vrijdag waarschijnlijk nog maar 6 graden en daarbij is er ook kans op neerslag.

Weerspreuk van het weekend: Al brengt Maria boodschap Lente in het land, koude krijgt nog vaak de overhand.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.