Band Magik Trick

Magik Trick’s komt met nieuwe EP ‘Dinner is Served’

Op 8 April 2022 komt de Utrechtse band Magik Trick uit met hun nieuwe EP genaamd “Dinner is Served”. In 2019 won Magik Trick de Utrechtse bandwedstrijd “Clash of the Titans”. De afgelopen 2 jaar heeft de band zich gefocust op de reden waarom ze in de eerste instantie muziek zijn gaan maken namelijk, vriendschap en speelplezier.
Dit is goed terug te horen in de muziek van hun nieuwe EP. Een levendige combinatie van jazz en rock.

Magik Trick is een instrumentale alternatieve jazz rock band uit Utrecht. Deze muzikanten brengen eigenzinnige, dynamische en progressieve muziek. In 2018 brachten zij hun debuut album “Puzzled Perspective” uit die al een duidelijke identiteit liet horen. In 2020 volgde hun EP genaamd “A Reinvented Interpretation”.

De drie muzikanten Max Basener (gitaar), Sydney Harnisch (drums) en Jimmie Feld (bas gitaar) schreven in de afgelopen 2 jaar nieuwe muziek waarin de invloeden vanuit jazz duidelijk naar voren komen. Dit zorgt voor een nieuwe dynamiek en kijk op hun muziek. “Dinner is Served” brengt een nieuwe versie van Magik Trick’s sound.

Vanaf 8 April 2022 is deze EP te beluisteren op bijna alle streaming platformen. Wees welkom op 20 April in DB’s waar wij dit EP gaan spelen. De titels van deze tracks zijn bedacht met de inspiratie voor de nummers, namelijk eten! De nieuwe EP staat ook volledig in dit thema. Smaak en beleving zijn net als bij eten van groot belang in muziek. De overeenkomst tussen het woordgebruik bij muziek en eten is groot. Neem als voorbeeld zoete klank en rauwe sound. Deze plaat is een muzikaal viergangendiner dat smaakt naar meer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].