Sofacompany

Nieuwe woonwinkels in Leidsche Rijn Centrum

Leidsche Rijn Centrum heeft steeds meer te bieden op het gebied van wonen en interieur. Met woonwinkels als de Ambachtelijke Naaiwinkel, Casa, IJff Interior & Design vind je in LRC genoeg aanbod om je huis professioneel en eigentijds in te richten. Binnenkort komt daar ook het Deense designermerk Sofa Company én woonwinkel Let’s Woon bij.

Zaterdag 2 april opent het Deense designmerk Sofacompany een nieuwe showroom in Leidsche Rijn Centrum aan de Parijsboulevard. Het gaat om een gloednieuw ‘flagshipstore concept’ waarbij een eco-friendly interieur de hoofdrol speelt. Tijdens de Grand Opening op zaterdag 2 april kan je deze hotspot komen ontdekken. Sofacompany voorziet heerlijke bubbels, een DJ én goodie bags voor de eerste 50 gasten. Bovendien kan je tijdens het event de prachtige Paula 3-zits bank winnen!

Let’s woon is een team van interieurstylisten en ambachtsmannen, met passie en aandacht verzorgen zij de afbouw van complete interieurs. Van het ontwerp proces tot het stuken, behangen en sausen van wanden, plaatsen van laminaat, PVC, parket, giet en beton-cire vloeren, gordijnen, raamdecoratie en maatwerk meubelen. Ook bieden zij straks meubelen, verlichting en woonaccessoires aan. Let’s Woon zal naar verwachting midden april openen. Houd onze website www.leidscherijncentrum.nl in de gaten voor meer informatie.

Leidsche Rijn Centrum is een compleet stadscentrum, om in te winkelen, wonen en werken. Gemak staat voorop in Leidsche Rijn Centrum. Daarom hebben we een parkeergarage zonder kaartjes waar je de eerste 2 uur gratis kan parkeren en mét familieplekken, 7 dagen per week geopend, overal supersnel gratis WiFi en schone toiletten. www.leidscherijncentrum.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].