interieur_foto_pexels.com

De interieurtips van 2022

Het is bijna zomer. Dit is voor veel mensen de tijd om lekker te gaan klussen. En na de winter weer te zorgen voor een frisse uitstraling in huis. Denk je er al even over na om de inrichting van jouw woning compleet te veranderen? Wij hebben drie nieuwe interieurtips voor je op een rijtje gezet die in 2022 helemaal trendy zijn. Laat je inspireren!

Back to basic

We hebben de afgelopen periode steeds meer tijd thuis doorgebracht. Het kan dus ook zijn dat bepaalde dingen je zijn gaan irriteren. Werk je thuis en kun je je niet goed focussen? Dit kan misschien komen door een te druk interieur. Daarom zien we steeds vaker dat er wordt gekozen voor een back to basic stijl. Nu zul je misschien wel denken, dat is toch erg saai? Dit hoeft helemaal niet zo te zijn. Deze stijl richt zich op lichtere kleuren op de muren. Denk aan wit, beige of lichtgrijs. Daarnaast zien we veel groen. Als je de ruimte hebt zou je zelfs kunnen kiezen voor een kleine boom. Hoe groter hoe beter. Vooral wanneer je in een drukke stad woont kan deze stijl ervoor zorgen dat je echt rust hebt als je thuis komt. Met behulp van een paar mooie accessoires heb je de mogelijkheid om nog wat personality toe te voegen aan het geheel. Zo zorg je voor een rustige, maar luxe uitstraling.

De nineties zijn terug

Het is je misschien ook al opgevallen dat de kledingstijl van nu steeds meer begint te lijken op die van de nineties. Dit slaat ook door in het interieur. Deze old school stijl richt zich om fellere kleuren en drukke patronen. Er zijn veel manieren waarop je deze stijl eenvoudig toe kunt passen in een woning. Vind je drukke patronen aan de muur too much? Dan kun je ervoor kiezen om retro decoratie aan te schaffen. Als het maar groot en kleurrijk is. De grafische afbeeldingen die zo populair waren in die tijd, komen ook weer helemaal terug. Een opvallende poster kan ook al veel verschil maken.

Minimalistisch

Steeds meer mensen hebben behoefte aan rust. Het is de laatste tijd erg populair om te ontspullen. Wat heb je eigenlijk echt nodig? Bij deze stijl horen vooral lichte kleuren en niet te veel poespas. Binnen deze stijl is het belangrijk dat je meubelen en gebruiksvoorwerpen aanschaft die geschikt zijn voor meerdere doeleinden. Zo zien we vaak dat wat bureaus betreft wordt gekozen voor een bureau met sta functie. Een zit sta bureau kopen is mogelijk bij veel online aanbieders. Daarnaast zijn ook de spullen in de keuken, kledingkasten en andere opbergruimtes vaak multifunctioneel. Hoe minder spullen hoe beter. Denk goed dus goed na voordat je wat aanschaft als je kiest voor deze stijl. Veel mensen besluiten het met een bepaald aantal spullen te doen. Als je dan iets nieuws koopt, is het de bedoeling dat je ook iets weg doet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].