Anneke van Soest

Op media-avontuur samen met je kind (2-4 jaar)

Hoe geef jij invulling aan mediaopvoeding aan peuters en kleuters? Inspiratie hiervoor krijg je tijdens deze workshop van mediacoach Anneke van Soest. Swipe, stap en spring je samen met je kind langs verschillende opdrachten. Mediacoach Anneke van Soest is, naast haar baan als marketingcommunicatieadviseur, zelfstandig MediaCoach (ANNO NU Mediacoaching) gericht op jonge kinderen en hun opvoeders. Ook is ze moeder van drie kinderen in de leeftijd van 4, 7 en 9 jaar. Anneke woont in Leidsche Rijn.

Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum | vrijdag 1 april van 9.30-10.30 uur of van 10.30-11.30 uur. Gratis, wel reserveren, klik hier voor de link.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.