Gezocht: Flyer verspreiders in Leidsche Rijn en Vleuten – De Meern (vanaf 13 jaar)

Ben je op zoek naar een leuk bijbaantje? Lijkt het je leuk om minstens eens per maand flyers en posters te verspreiden op vaste locaties in Leidsche Rijn of Vleuten – De Meern? Dan is dit je kans! Uiteraard verdien je hiermee een leuk zakcentje.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit het verspreiden van onze Uitagenda. De Uitagenda bestaat al sinds 2008 en verschijnt elke maand als poster en als flyer. De posters en flyers zijn te vinden op vaste prominente locaties zoals in winkels, culturele locaties, scholen, sportcentra en bibliotheken, vaak opgehangen in nette aluminium frames.

Op dit moment zijn wij specifiek op zoek naar verspreiders voor de buurten: Leidsche Rijn Centrum, De Meern, Veldhuizen en Vleuten. Ook zijn wij regelmatig op zoek naar verspreiders voor andere buurten.

Heb je interesse of wil je meer weten neem dan contact met ons op. Mail naar redactie@regioleidscherijn.nl of bel met 030-8201275 als je interesse hebt. Je kan ook een berichtje via WhatsApp versturen op nummer 030-8201275

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.