azotod_muziekpodium_de_meern

Rock Revivals Tribute Night met Santana Revival en Deep Purple Revival

Hoog tijd voor een avond met Hammond orgels en snerpende gitaren, hoog tijd voor een avond classic rock. Tijdens onze Rock Revivals Tribute Night op 28 mei brengt Azotod een ode aan 2 van de beste bands uit de jaren ’60 en ’70; Santana en Deep Purple.

Met de oorspronkelijke 6-mans bezetting en originele instrumenten geeft Santana Revival je ware Woodstock-vibes! Deze tributeband speelt alle klassiekers uit de jaren ‘60 en ‘70 met die ultieme mix van rock, blues en latin. Geniet van knallers als Oye Como Va, She’s Not There, Soul Sacrifice en Samba Pa Ti.

Lees meer over dit evenement op https://www.regioleidscherijn.nl/evenement/rock-revivals-tribute-night-met-santana-revival-en-deep-purple-revival/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.