Weerbericht voor maandag 11 april: Zon en hoge sluierwolken

Vandaag komen er flinke zonnige perioden voor. Het wordt overdag een graad of 14, daarbij staat er een zwakke tot matige oost tot zuidoostenwind. Vanavond en vannacht opklaringen, maar ook wolken. Het koelt af tot minimaal 7 graden Er staat een matige oost tot zuidoostenwind.

Dinsdag wordt de warmste dag van de week. De zon schijnt geregeld en het wordt maximaal 19 of 20 graden, daarbij staat er een matige zuidoostenwind. Woensdag komt er geleidelijk meer bewolking opzetten en er is ook kans op een bui. Het wordt bij een naar west draaiende wind een graad of 17.

Donderdag nog een graad of 17, daarna wordt het 13 graden. De zon schijnt geregeld tussen de wolken door. 

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.