Organisatie Happy Hours in De Schakel

Kleur je zondag bij Happy Hours in de Schakel in Vleuten

Ben jij  tussen de 45 en 65 jaar oud? Zoek je aanspraak en gezelligheid? Wil je graag nieuwe mensen ontmoeten? Kom dan zondag 24 april aanstaande naar Buurtcentrum De Schakel in Vleuten en wees welkom op de eerste ‘Happy Hours’!

Happy Hours is een initiatief van Annemarie, Carla en Tineke. Drie enthousiaste vrijwilligers actief in het buurtwerk van Wil in je buurt en Dock. In hun werk kregen zij signalen dat er behoefte is aan een ontmoetingsplek voor mensen van middelbare leeftijd. 
“Voor ouderen en jongeren zijn er in het buurtwerk de nodige mogelijkheden voor informele ontmoeting. Naar wat wij horen, komt de middengroep er in dit opzicht wat bekaaid vanaf. Er is genoeg te doen voor ons, zeggen mensen uit deze leeftijdsgroep, behalve elkaar spontaan ontmoeten zonder daarbij aan een of andere activiteit mee te hoeven doen. Met name op de zondagmiddag is hier veel behoefte aan. Met Happy Hours willen we deze mensen uitnodigen om met ons aan te schuiven voor een hapje en een drankje in een ongedwongen setting, elke laatste zondag van de maand. Gezelligheid staat hierbij voorop!”

De initiatiefnemers hopen op veel aanloop. Singles zijn bij uitstek welkom. “We willen een ontmoetingsplek bieden aan iedere persoon van middelbare leeftijd die op zoek is naar contact en zijn of haar zondagmiddagen meer kleur wil geven.”

Happy Hours vindt vanaf 24 april aanstaande,  iedere laatste zondag van de maand plaats van 14.00 tot 17.00 uur  in Buurtcentrum De Schakel, Schoolstraat 11, te Vleuten. Aanmelden is niet nodig. Entree en hapjes zijn gratis. Enkel de drankjes dienen te worden betaald. Meer weten? Bel of mail de beheerder :tel. 06 55 49 01 55;  [email protected].

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].