zingende_beelden_vrijwilligers_foto_johan_de_boer

Vrijwilliger worden bij Cultuur19! Op 26 april vrijwilligersbijeenkomst in CultuurCampus

Heb je zin in een gezellige dag? Wil je actieve wijkbewoners leren kennen? Wil je waardevolle werkervaring opdoen? Ben je nieuwsgierig naar het werk achter de schermen van een cultureel evenement als bijvoorbeeld Zingende Beelden (zondag 22 mei 2022)?

Wat je reden ook, je bent van harte welkom om je aan te melden. Je ontvangt onze vrijwilligersnieuwsbrief, waarin we de verschillende oproepjes voor vrijwilligers plaatsen. Je zit niet vast aan bepaalde uren of dagen. We nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek. In overleg bepalen we welke functie bij jou past.

Op dinsdag 26 april organiseren we om 19.00-20.30 uur een vrijwilligersbijeenkomst in de CultuurCampus (Burchtpoort 5, Vleuten). Meld je aan via vrijwilligers@cultuur19.nl (Ineke Brouwer) of kijk eerst voor meer info op www.cultuur19.nl/vrijwilligers

Foto: Johan de Boer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.