Vacature: Handige medewerk(st)er buitendienst Uitagenda (oproep basis)

Op meer dan 100 plekken hangen de herkenbare blauw/groene Uitagenda A2 posters van Regio Leidsche Rijn in frames o.a. bij diverse scholen, horeca en buurtkamers in de regio. Jouw voornaamste taak is het uitbouwen en beheren van het Uitagenda framenetwerk in Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern.

Wij vragen:
Een vriendelijke duizendpoot die van aanpakken houdt: van het ophangen van frames op nieuwe locaties tot het controleren, vervangen en beheren van frames op bestaande locaties. Je bent continu op zoek naar nieuwe plekken waar frames opgehangen kunnen worden en regelt dit terplekke met de locaties (restaurants, sportclubs, scholen en buurthuizen). Je denkt graag mee met het uitbouwen van het aantal frames in de regio, zodat het Uitagenda netwerk steeds groter wordt.

Wij bieden:
Een leuke job op oproep basis met goede vergoeding.

Contact:
Neem contact op via [email protected] o.v.v. ‘Vacature Medewerk(st)er Buitendienst Uitagenda’.

Meer vacatures

Regio Leidsche Rijn is een uitgeeftitel van creatief content marketing bureau ContentToday. Hier zijn de volgende vacatures beschikbaar:

De Uitagenda poster in frame

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].