politie_houdt_woninginbreker_aan_in_Parkwijk_foto_politielr

Politie houdt woninginbreker aan in Parkwijk Leidsche Rijn

Afgelopen week zag een melder 3 mannen die zich verdacht gedroegen in Parkwijk. Melder vertrouwde het niet en belde direct de politie. Na contact met de melder bleek dat de mannen ook aangebeld hadden bij een woning op de Korianderstraat. Toen er niet open gedaan werd liepen de mannen achterom. Na onderzoek bleek dat er in die woning was ingebroken. Het hele huis overhoop en boven werden nog een breekijzer en schroevendraaier aangetroffen van de verdachten. De FO (forensische opsporing) heeft ter plaatse sporenonderzoek gedaan.

Vlak bij de woning troffen de agenten 1 man aan die aan het signalement voldeed. Hij werd aangehouden. De recherche doet onderzoek. De politie liet op Instagram weten ook te hopen de twee andere verdachten nog te kunnen achterhalen.

Foto: politie Leidsche Rijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].