Weerbericht voor het weekend van 14 en 15 mei: Zomerse waarden in zicht!

Vandaag schijnt de zon geregeld. Er kunnen enkele stapelwolken ontstaan. Het kwik stijgt naar maximaal 21 graden. Op zondag wordt het nog warmer en dan kan het 25 graden worden. De zon schijnt dan ook flink. In de loop van de middag neemt de bewolking wel toe. Het blijft nog wel droog. In de nacht van zondag op maandag kan er een onweersbui voorkomen. 

Maandag is er ook kans op een stevige bui, mogelijk met onweer. De zon zal dan ook af en toe te zien zijn. Het voelt alleen wel benauwd aan door de hoge luchtvochtigheid. Het wordt maximaal 25 graden.

De dagen daarna blijft het zomers met 26 tot mogelijk 28 graden op woensdag. 

Weerspreuk van het weekend: Kamillegeur in mei, brengt de zomer dichterbij.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].