spelers van Sesar Toneel

Sesar toneel speelt vijf familievoorstellingen

Op zaterdag 21 mei en zondag 22 mei speelt Sesar toneel vijf familievoorstellingen in Theater CultuurCampus in Vleuterweide. De voorstellingen zijn gemaakt door de jeugdige spelers van Sesar toneel en zijn op verschillende dagen en tijden te bekijken. De spelers van Sesar zijn dolblij om weer te mogen optreden voor publiek. Hopelijk komen er veel mensen kijken en zit de zaal gezellig vol. Via de website van Sesar zijn kaartjes te kopen.

Hieronder staat een korte beschrijving van de voorstellingen. Elke leeftijdsgroep speelt twee voorstellingen.

sesar_toneel_flyer_voorstelling_ettertjes_te_koop

Ettertjes te koop

De jongste groep van Sesar (7-10 jaar) speelt ‘Ettertjes te koop’. Een humoristische en maffe voorstelling over spontane, maar ook behoorlijk stoute kinderen die nog veel moeten en (hopelijk) willen leren.
Zondag 22 mei: 10:30 & 13:30 uur.

Rare vogels

De groep van Sesar in de leeftijd van 10-12 jaar speelt ‘Rare Vogels’. Een spannende en met vlagen humoristische jeugdthriller. Met prachtige maskers komen de dieren tot leven en nemen je mee naar een mysterieuze wereld vol fantasie.
Zondag 22 mei: 10:30 & 13:30 uur.

yer_voorstelling_Odysseus_2022.

Odysseus

In deze voorstelling van Sesar (12-14 jaar) gaat het over de strijd en uitdagingen van de Griekse held Odysseus. Lukt het hem om alle gevaren op zee te trotseren en weer veilig thuis te komen? Vaar mee met dit avontuurlijke en meeslepende verhaal.
Zaterdag 21 mei: 14:00 uur. Zondag 22 mei: 16:00 uur.

Romeo & Julia

wereldberoemde liefdesverhaal van Shakespeare.
Zaterdag 21 mei: 19:30 uur. Zondag 22 mei: 16:00 uur.

sesar_toneel_flyer_voorstelling_Orestes

Orestes & Elektra

De oudste groep van Sesar (16-18 jaar) speelt het stuk ‘Orestes & Elektra’. Een nieuwe bewerking van de beroemde Griekse tragedie ‘Elektra’. Een meeslepende voorstelling met een flinke dosis drama. Zaterdag 21 mei: 14:00 uur & 19:30 uur.

Sesar toneel is al 11 jaar dé toneelschool in Leidsche Rijn voor en door jongeren (4 – 18 jaar)
De voorstellingen zijn gebaseerd op bestaande verhalen die de spelers zelf in een eigentijds jasje gooien samen met een professionele regisseur. De meer ervaren jongeren bedenken, schrijven en produceren zelf hun eigen toneelstuk. Door toneelspelen leren kinderen zichzelf te presenteren, te improviseren, goed met teksten om te gaan, samen te spelen en vooral veel plezier te hebben. Het optreden voor een groot publiek in een echt theater is de kers op de taart.
In ons nieuwe seizoen (2022 – 2023) zijn er weer voldoende plekken voor iedereen die toneel wil (leren) spelen. Kijk op onze website naar de mogelijkheden en stuur een mailtje naar [email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].