Emmaus Lentemarkt

Emmaus Lentemarkt op 28 mei in Haarzuilens

Zaterdag 28 mei is er de traditionele Lentemarkt, van 11.00u tot 15.00u, op het terrein van Emmaus Haarzuilens aan de Eikstraat 14 te Haarzuilens. Naast de gebruikelijke 2de-hands spullen zijn er extra kramen met curiosa, boeken & platen, sieraden. Een mooie dag met live muziek, lekkere hapje en kinderpret. De opbrengst gaat naar de opvang van vluchtelingen.

Er zijn afgelopen maanden weer voldoende spullen verzameld om de kramen met speciale aanbiedingen te vullen. De live muziek wordt verzorgd door de vet swingende Utrechtse band Vetschiller. Mary Loboko zorgt weer voor exotische lekkernijen, voor de kinderen zijn er een trampoline en een springkussen.

De opbrengst gaat naar het Solidariteitsfonds van Emmaus Internationaal. Deze zal het geld verdelen onder de Emmaus groepen die zich bezighouden met de opvang van vluchtelingen. Emmaus is een wereldwijde organisatie gebaseerd op wederzijdse solidariteit. Strijdend tegen armoede en uitsluiting. Solidariteit, samen delen, respect en het welkom heten van de ander zijn pijlers van de Emmaus beweging.
Welkom op deze lentemarkt voor kringloop met een doel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.