Tentfeest Crespon

Zaterdag 18 juni Tentfeest Crespon 2022

Na twee verloren edities van tentfeest Crespon KPJ Harmelen is het dit jaar eindelijk weer zover! Op zaterdag 18 juni zal het jaarlijkse tentfeest van de Crespon haar weer gaan plaatsvinden én dit jaar nog feestelijker dan ooit tevoren.

In de Feesttent zal dit jaar de band Suit Up! spelen. Deze band met vijf ongekend enthousiaste bandleden weten bij elk feest de vloer te laten schudden. De avond wordt een show vol met aanstekelijke feest hits, de dikste rock classics en sappige guilty pleasures. Dit belooft een avond vol met confetti, lachende gezichten en voor de volgende dag een schorre keel.

Dit jaar zullen er in de Dancetent weer verschillen (lokale) Dj’s hun kunsten gaan vertonen. DJ Ferry G heeft al meer dan 10 keer de plek achter de draaitafel ingenomen. Met zoveel ervaring kan het niet anders dan dat de voetjes de vloer niet meer raken. Daarna zorgt DJZaander er voor dat het dak van de tent wordt afgeblazen. Dit duo betekent een avond vol gezelligheid en plezier!

Wil jij jezelf verzekeren van toegang bij dit geweldige tentfeest? Wacht dan niet te lang want de kaartjes gaan hard, al meer dan de helft van de kaarten zijn uitverkocht! Koop nu jouw kaarten via https://www.ticketkantoor.nl/shop/tentfeestcrespon

Het tentfeest wordt gehouden op de Blindeweg te Harmelen. De minimum leeftijd is 16 jaar. Vanaf 21.00 uur is het feestterrein geopend en kan het feest losbarsten.

Voor meer informatie kun je de website bezoeken www.crespon.nl of volg ons op de Facebook en Instagram van de Crespon om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

Tentfeest Crespon
Tentfeest Crespon

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.