snappcar_foto_snappcar

Voordelig eropuit? Huur een deelauto!

De lente is volop in gang en bij veel mensen beginnen de vakantiekriebels op te borrelen. Heb je nog geen plannen deze zomer maar wil je er wel graag even tussenuit? Wat dacht je ervan om een auto te huren voor een zomerse roadtrip door Nederland? En nee, je huurt ‘m dit keer niet bij een traditioneel autoverhuurbedrijf, maar gewoon van iemand bij jou in de buurt!

Autodelen

Wist je dat er bij jou in de buurt tientallen deelauto’s beschikbaar zijn? Via het autodeelplatform SnappCar kun je eenvoudig een auto huren in Utrecht en omgeving. Buurtbewoners die hun auto zelf niet nodig hebben, verhuren hun auto voor extra inkomsten en om een steentje bij te dragen aan het milieu. Eén deelauto is namelijk goed voor 10 auto’s minder op de weg. Als er meer mensen meedoen met autodelen, zijn er dus minder files, neemt de CO2-uitstoot af en zorgen we samen voor meer groen dan grijs in het straatbeeld. Hoe mooi is dat! Je maakt eenvoudig een account aan, kiest een auto die het beste past bij jouw rit en in een paar minuten heb je een auto geboekt.

Voordelig eropuit

Autodelen is vele malen goedkoper dan een eigen auto bezitten of een auto huren van een traditioneel autoverhuurbedrijf. Daarnaast scheelt het flink wat tijd. Er staat namelijk altijd een auto in de buurt, dus je hoeft niet naar een afgelegen industrieterrein te reizen om daar je huurauto op te halen.

Groot aanbod

Ben je er nog niet helemaal aan uit wat voor reis je wilt maken? Geen zorgen, voor elke reis is er een geschikte auto beschikbaar. Je kunt zelfs een oldtimer, grote familiewagen of een handig busje huren in Utrecht. Natuurlijk altijd volledig verzekerd, zodat je zonder problemen op avontuur kunt gaan. Om het je nog makkelijker te maken, kun je zelfs auto’s huren die je opent met je smartphone. En het enige wat je nu nog hoeft te doen? Vakantieplannen maken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.