Voorstelling ZIN door het NUT

ZIN. Kom op 10, 11 of 12 juni zingeving vieren bij het NUT op het Berlijnplein

ZIN is een viering vol muzikaal theater, fotografie en echte verhalen. Een kunstproject over hoe we houvast en zingeving vinden. Door middel van zoveel verschillende religies, stromingen en overtuigingen geven we zin aan het leven. Wat geloven we? Hoe geloven we? Hebben we een geloof nodig? En hoe ziet dat er nou in Utrecht uit?

Omdat we het zelf niet meer weten, vroegen we het aan een heks, iemand die gelooft in het hindoeïsme, twee vrijmetselaars, iemand die gelooft in de islam, Rooms Katholieken en een doula voor de ziel. Allemaal uit Utrecht. Hun en onze eigen antwoorden presenteren we dit weekend op een echte NUT-manier: een viering met een theatrale inslag, inclusief fotografische documentatie, muziek en de uitnodiging tot gesprek.

‘ZIN’: waar en wanneer?

Locatie Studio van het NUT op Berlijnplein 526 in Utrecht
Data en tijden:
Vr 10 jun 16.00 & 20.00
Za 11 jun 13.00, 16.00 & 20.00
Zo 12 jun 13.00, 16.00 & 20.00
Tickets: het-nut.nl/voorstellingen/zin

1 gedachte over “ZIN. Kom op 10, 11 of 12 juni zingeving vieren bij het NUT op het Berlijnplein”

  1. Daar zit nu net het probleem: omdat mensen het niet weten gaan we het aan een ander vragen die er weer zijn/haar eigen draai aangeeft en vertelt dat dit de ware uitleg is. Geloof heeft al genoeg ellende veroorzaakt; oorlogen en vrouwenonderdrukking. Kap eens met die onzin en ga zelf nadenken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.