zomermarkt vrijeschool leidsche rijn

Zomermarkt op 18 juni in Vleuten

Vrije School Leidsche Rijn wordt omgetoverd in een markt waar leuke spullen te koop zijn, er is een lokaal ingericht als café met je koffie, thee, limonade en taart, er zijn tentoonstellingen met werk van de kinderen in de klaslokalen en er is een informatiebijeenkomst voor belangstellenden die een fijne school voor hun kind(eren) zoeken.

Voor kinderen zijn er uiteraard enkele leuke activiteiten, zoals knutselen, slootdiertjes vangen en onderzoeken, broodjes bakken boven het vuur.
Op deze zaterdag wordt ook het ontwerp voor onze buitenruimte gepresenteerd door de tuincommissie en de school. Daarnaast verzorgt de tuincommissie een plantjesmarkt om daarmee geld in te zamelen om de plannen voor de buitenruimte werkelijkheid te laten worden.

Iedereen is van harte welkom!

Wanneer: Zaterdag 18 juni van 11.00 tot 13.00 uur
Waar: Componistenlaan 8 in Vleuten
Website: www.vrijeschoolutrecht.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].