Stadscamping RAUM

Stadscamping RAUM op het Berlijnplein

De zomervakantie staat weer voor de deur en dat betekent tijd voor stadscamping RAUM. Van vrijdag 8 juli t/m zondag 21 augustus kan je voor zomerse campingactiviteiten als workshops, muziek, bingo, lekker eten en zelfs avontuurlijk overnachten terecht bij stadscamping RAUM op het Berlijnplein. De feestelijke opening vindt plaats op vrijdag 8 juli, daarna is de stadscamping zes weken geopend voor iedereen in de stad die van het campingleven wil genieten. 

Van djembéworkshop tot Brommerbios

Het Berlijnplein is de creatieve thuishaven van o.a. stadslab RAUM, wijkrestaurant Venster, theatergezelschap Het NUT, adviesbureau Jonge Honden, sociale ontmoetingsplaats de Buurtwerkkamer en ontwerpcollectief Goede Vrijdag. Maar vanaf de start van de zomervakantie, vrijdag 8 juli, wordt het hele Berlijnplein omgetoverd tot stadscampingterrein. Van campingwinkel tot zomers terras, van bijzondere en interactieve kunstwerken tot dansen bij de campingDJ’s, deze zomer hoef je voor een heus campinggevoel niet de stad uit. Na het openingsweekend is er elke week van vrijdag t/m zondag programma te beleven. 

Op het programma staat onder meer:

een Kawina workshop (Surinaamse percussie) 
voorlezen voor kinderen 
een vlog/filmworkshop 
Brommerbios met NFF 
(Utrechtse) DJ’s en bands 

Verder kunnen kids van woensdag t/m zondag terecht bij de campingwinkel om speelgoed te lenen en bijvoorbeeld op de camping te voetballen of hula hoopen. Op het terras van Wijkrestaurant Venster kan je terecht voor een drankje, lunch en diner.  

Kunst op de stadscamping

Stadscamping RAUM biedt meer dan alleen campingprogramma. Je vind er ook bijzondere kunstwerken, zoals het bekende werk ‘Floating Field’ van Zoro Feigl en kan je tot acht personen avontuurlijk overnachten in een werk van Utrechtse kunstenaar Jonathan Straatman. 

Het hele programma vind je binnenkort op raumutrecht.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].