Harmonieorkest Vleuten

Kom je ook spelen bij het HOV Zomerorkest 2022?

Deze vakantie organiseert Harmonieorkest Vleuten een zomer projectorkest. Het is samengesteld uit muzikanten van o.a. diverse orkesten en wordt geleid door verschillende dirigenten. Zij repeteren in de zomer een aantal weken en sluiten af met een concert en borrel. Het is gericht op gezellig en ontspannen samen muziek maken, niveau is daarbij niet het belangrijkste. De muziekkeuze is toegankelijk en herkenbaar. Het is geen probleem als je, bijvoorbeeld vanwege vakantie, niet alle repetities aanwezig kunt zijn.
Niet alleen HOV-leden kunnen zich aanmelden, ook anderen die een harmonie blaasinstrument of slagwerk spelen, zijn welkom om deel te nemen. Er is geen leeftijdsgrens en orkestervaring is niet noodzakelijk. Wel verwachten we dat orkestleden minimaal op HaFaBra niveau A spelen.
Dus: hou je van muziek maken en wil je dit wel (weer) eens in een orkest proberen, of heeft je orkest een zomerstop en wil jij graag samen blijven spelen? Meld je dan aan voor het HOV Zomerorkest 2022. De repetities vinden plaats in de CultuurCampus, Burchtpoort 5 in Vleuten en de deelnemersbijdrage voor niet HOV-leden is 20 euro. Meer informatie en het aanmeldformulier vind je op de website: www.harmonieorkestvleuten.nl/hov-zomerorkest-2022.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.