DUMS open dag Leidsche Rijn

Open dag Utrechtse Muziekschool op 2 juli

Yes! we nodigen jullie uit voor de Open Dag van DUMS op 2 juli. We maken graag kennis met iedereen en bieden terwijl we informatie over cursussen geven. Een dag vol entertainment en activiteiten dus!

De wekker mag gezet worden want we beginnen al om 10.00 voor de kids met allerlei activiteiten begeleid door onze docenten. Een uur of 12 arriveert het luchtkussen met de suikerspinmachine en de pannenkoekentruck en maken we de morgen af. Voor iedereen trouwens ook nog een foodtruck met indische hapjes

Om 13.00 begint de instrumentenmarkt in de foyer waar we informatie verschaffen over de instrumenten en alles wat met DUMS te maken heeft. Niet alleen de cursussen intern maar ook de cursussen extern zoals b.v. DUMS ON THE ROAD die scholen voorziet in muziekleer.
Bart van de Lisdonk zal ondertussen wat kinderliedjes ten gehore brengen.

Ook tussen 13.00-17.00 de optredens in de grote zaal met o.a De pianoklas, de kidsklas , leerlingen dwarsfluit/gitaar, Amadeusstudenten, de UTRECHTSE VOCAL GROOP, StartAfresh (o.l.v. Iman Spaargaren) en natuurlijk onze huisband Tremmble.

Om 17.00 hebben we de borrel in de foyer waarvoor we iedereen uitnodigen en gezellig met ons te komen babbelen of te genieten van het optreden van Rafaello en Amber die vanuit BOKS Cultuurhuis de pannen van het dak komen spelen.
Gewoon een lekker dagje DUMS? Iedereen welkom.

Voor de volledigheid het adres:
Burchtpoort 5
3452 MD Utrecht-Vleuterweide
Geen entrée!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.