zandhappen_festival_schilderen

Proef de zomer en kom ‘Zandhappen’ tijdens deze zomerse kinderactiviteiten

Van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 juli organiseert Brede School Het Zand ‘Zandhappen’, gratis vakantieactiviteiten voor kinderen van 2 t/m 12 jaar in Buurttuin Johanniterveld.

Ben je op zoek naar leuke activiteiten in de buurt tijdens de vakantie? Kom dan naar ‘Zandhappen’ van Brede School Het Zand. Samen met DOCK en Cultuur19 hebben wij een afwisselend, creatief, sportief en muzikaal programma samengesteld.

Iedere dag zijn er verschillende activiteiten te doen. Leef je uit in het drukwerkatelier van Wunderle of kom vakantiehuisjes bouwen bij de activiteit van De Vrijstaat. Ook kan er naar hartenlust getimmerd worden bij de Maakplaats van Cultuur19 met Helweg & LaCruz. Vlei op woensdag neer in het gras met je ouders en geniet van de muzikale voorstelling ‘Herrie in de Tent’. Of dans mee in de dansworkshop na het zien van de dansvoorstelling ‘Squad’ op donderdag. Aan de allerjongsten is ook gedacht. Er kan geschilderd worden en bij de zandkeuken kan er met water en zand gespeeld worden. Ook komt Marianne van Houten langs met theatrale voorleessessies.
In het park biedt SportUtrecht op woensdag en donderdag Sport&Spel en alle middagen is de Schaapskooi open voor een bezoekje, film en knutselactiviteiten.

Zandhappen vindt dinsdag 12 tot en met donderdag 14 juli van 10.00-12.00 uur en van 13.00-15.00 uur plaats in Buurttuin Johanniterveld (Vogelvlinderweg 50, 3544 NJ Utrecht). Ouders en kinderen zijn welkom en vrij om te komen en gaan wanneer zij willen.
Entree is gratis. Ook bij slecht weer gaat het programma door.
Met dank aan de medewerking van het AVVN en de bijdrage uit het Initiatievenfonds van de Gemeente Utrecht. Meer informatie is te vinden op www.cultuur19.nl en bredeschoolutrecht.nl/het-zand/zandhappen

Zandhappen Brede School Het Zand
Zandhappen activiteiten van Brede School Het Zand
Foto: Verena Willemse Wunderle

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.