vrijwilligers Leidsche Rijn Festival

Leidsche Rijn Festival zoekt vrijwilligers

Op zondag 28 augustus organiseert Cultuur19 i.s.m. Podium Hoge Woerd het Leidsche Rijn Festival. Het belooft weer een sprankelende en gezellige editie te worden binnen en buiten de muren van Castellum Hoge Woerd. Van 10.00 tot 17.00 uur kunnen bezoekers genieten van een muziek- en theaterprogramma voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Natuurlijk ontbreken de festivalhapjes en -drankjes niet.

Het festival wordt ieder jaar mogelijk gemaakt door een grote groep vrijwilligers die zorgdragen voor het smeren van de broodjes, aanbrengen van decor en aankleding, opbouwen van techniek, helpen bij het workshopprogramma voor kinderen, fotograferen, optreden als verkeersregelaar en meer. Vrijwilligers hebben tal van redenen om mee te doen: werkervaring, een kijkje achter de schermen van een groot festival, leuke nieuwe mensen uit de buurt leren kennen of gewoon iets zinnigs bijdragen en een gezellige dag beleven. Het festival is op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor het gezellige team. Vrijwilligers krijgen als dank voor hun inzet een heerlijke lunch en natuurlijk het officiƫle vrijwilligersshirt.

GeĆÆnteresseerden kunnen voor meer informatie mailen naar [email protected] (Kevin van Rossum). Het vrijwilligersteam van Cultuur19 is het hele jaar actief achter de schermen bij evenementen in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. Meedoen is niet gebonden aan een vast aantal uren per week. Vrijwilligers ontvangen gemiddeld eens per twee maanden een nieuwsbrief en kunnen zich per programma aanmelden. Vooraf is er een kennismakingsgesprek bij Cultuur19 in de CultuurCampus in Vleuterweide.

Meer informatie over vrijwilligerswerk voor het festival is te vinden op www.leidscherijnfestival.nl/vrijwilligers

FOto: Vrijwilligers Leidsche Rijn Festival, foto Cultuur19

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].