La_Vuelta_groot_scherm_Leidsche_Rijn_Centrum

La Vuelta live in Leidsche Rijn Centrum

De Spaanse wielerwedstrijd La Vuelta komt van 18 tot en met 21 augustus naar Nederland. De eerste etappe op vrijdag 19 augustus is live te bekijken op het Brusselplein. Daarnaast zijn er diverse (fiets)activiteiten voor jong en oud in het winkelgebied.

Vanaf 14.00 uur kun je de etappe in Utrecht live op een groot scherm op het Brusselplein volgen. Geniet ondertussen van een heerlijk hapje en drankje bij een van onze horeca gelegenheden. Waan je bijvoorbeeld helemaal in Spaanse sferen en geniet van heerlijke Spaanse tapas bij Bar Iberico. Voor de kinderen zijn er in LRC natuurlijk genoeg ijsjes verkrijgbaar.

Meer zin om actief bezig te zijn? Doe dan mee met onze activiteiten op het Brusselplein én het Hof van Bern. Deze activiteiten zijn niet alleen geschikt voor kinderen maar ook voor volwassenen! Doe bijvoorbeeld mee met “slowbiking”. Hoe langzaam kun jij fietsen zonder de grond te raken? Of fiets mee met de “mini bike tandemrace” en laat zien hoe goed jullie op een mini tandem kunt fietsen. Dit is slechts een kleine greep uit alle activiteiten, lees hierover meer op de website www.leidscherijncentrum.nl.

Leidsche Rijn Centrum is een compleet stadscentrum, om in te winkelen, wonen en werken. Gemak staat voorop in Leidsche Rijn Centrum. Daarom hebben we een parkeergarage zonder kaartjes waar je de eerste 2 uur gratis kan parkeren en mét familieplekken, 7 dagen per week geopend, overal supersnel gratis WiFi en schone toiletten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.