Wijkproeferij Leidsche Rijn Centrum

Wijkproeverij op Markt Leidsche Rijn Centrum

Altijd al willen weten wat er leeft, speelt en te doen is in de wijk waar je woont? Of ben je opzoek een activiteit, ondersteuning of contact? Dock organiseert samen met bewoners en partnerorganisaties Wijkproeverijen.

Donderdag 25 augustus staat Dock team Leidsche Rijn op de markt op het Brusselplein in Leidsche Rijn Centrum. Zij zijn daar samen met onder andere In De Kern Gezond, Buurtteam, NIZU, U-centraal, Sport Utrecht, het Wijkbureau gemeente Utrecht, de Bibliotheek en het Centraal Museum. Naast uiteraard informatie, koffie, thee, lekkere hapjes zijn er ook miniworkshops mozaïeken en Tai Chi. We richten ons specifiek op de 55-plussers in de wijk, maar uiteraard is eenieder welkom. Ben je niet in de gelegenheid om te komen? 20 september organiseren we een wijk proeverij in Het Zand, bij de flat La Sabia Pauwoogvlinder 26-38, 3544DB.

Flyer Wijkproeferij Leidsche Rijn Centrum

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].