Sesar_toneel_voor_volwassenen

Doe mee met Sesar toneel voor volwassenen

Na een gezellig en inspirerend eerste seizoen gaat Sesar toneel ‘voor volwassenen’ weer van start. Sesar toneel is in Leidsche Rijn hét toneelgezelschap voor jongeren en heeft nu dus ook een groep voor volwassenen! En het goede nieuws is: er is nog ruimte in deze groep, dus grijp je kans en sluit je aan bij deze enthousiaste groep.

Iedereen is welkom

Er zijn deelnemers in allerlei soorten en maten. Man, vrouw, jong, oud, ervaren en beginnende toneelspelers. Dus heb je altijd met veel plezier meegespeeld in toneelstukken, of wil je eindelijk eens de stoute schoenen aantrekken: Bij Sesar speelt iedereen een rol!

Start van het toneelseizoen

Het seizoen start halverwege september en sluit in mei af met een voorstelling op één van de podia in Leidsche Rijn. Samen bepalen de spelers welk stuk er gespeeld gaat worden en werken ze toe naar de voorstelling.

Geïnteresseerd of nieuwsgierig?

Meld je aan via www.sesartoneel.nl en doe mee met de proeflessen op 13 en 20 september 2022 op de Cultuurcampus in Vleuterweide. Daarna beslis je of je lid wilt worden. Je kan ook een mailtje sturen naar sesartoneel@gmail.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.