Rondje Leidsche Rijn

Rondje Singel, 10 en 11 september 2022. Een heel weekend feest voor iedereen!

Op 10 en 11 september 2022 viert heel Utrecht feest tijdens Rondje Singel, want de singel is weer helemaal rond en vieren we de start van het culturele seizoen. Op en rondom de singel worden dit weekend tientallen gratis activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Op zaterdag 10 september is er in samenwerking met Culturele Zondagen en lokale partners een special programma samengesteld in Leidsche Rijn, het Berlijnplein en in Castellum Hoge Woerd.

TRY OUT NAU heeft een superleuk en divers programma samengesteld in Castellum Hoge Woerd met voorstellingen en workshops. Zo is er een Dans Atelier 42 (4-104 jaar), jeugdtheater (4-12) en geeft De Utrechtse Muziekschool muziekles waarin je leert om samen te spelen en presenteren. Vocal Arts Academy een jonge, moderne zangschool, verzorgd een workshop voor jong en oud.

Op het Berlijnplein is ook genoeg te doen! De kinderen kunnen onder andere meehelpen aan de vloerschildering, een eigen speelplek bouwen met Soft Sport en tegen elkaar gamen met het nieuwe GoGaming in Pathé Leidsche Rijn.

Ook is er programma voor volwassenen. Dansgezelschap SHIFFT verzorgt de dansvoorstelling On Point is en is er een Demonstratie Licht (productie die eind oktober in première gaat). Daarnaast is er een interview/interactie met Licht Wetenschapper en een muziekprogramma van Nietmachine. Nietmachine biedt een podium aan verschillende talenten in de stad. Van festivals tot talentontwikkeling en nachtprogrammering.

Op zondag 11 september verplaatst het feest naar de binnenstad. Daar geniet je van verschillende gratis activiteiten op en rond de singel. Ga naar de website www.rondjesingelutrecht.nl voor het hele programma.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.