Kinderkleding- & Speelgoedbeurs in de Schalm - 8 oktober 2022

Kinderkleding- & Speelgoedbeurs in de Schalm – 8 oktober 2022

Zijn de broeken en truien van de kinderen dit najaar weer eens te klein? Zijn ze toe aan een nieuwe winterjas en kunnen een paar extra (gym)schoenen ook geen kwaad? Dan hebben we goed nieuws. De Kinderkledingbeurs Vleuten-De Meern in buurtcentrum De Schalm komt eraan.

Op zaterdag 8 oktober om half 10 openen we de deuren voor leuke, kwalitatief goede en vooral betaalbare kinderkleding. Op de Kinderkledingbeurs in De Schalm kun je zomaar een winterjas scoren voor 7,50 of een fijne Nike-trui voor 3 euro.

Behalve kleding, schoenen en laarzen, is er ook weer een groot aanbod van speelgoed, spelletjes en verkleedkleren. Handig alvast met het oog op Sinterklaas en Kerst.

Voor wie zelf de kast van de kinderen wil opruimen en de kleding te koop wil aanbieden: er zijn nog verkooplijsten beschikbaar. De beurs verkoopt dan jouw kleertjes en speelgoed en diezelfde zaterdag ontvang je al je gemaakte omzet. Voor lijsten en meer info: [email protected].

De beurs is op 8 oktober van 9.30 tot 11.30. Kinderen vanaf 10 jaar mogen naar binnen. Neem een grote big shopper mee en contact geld. Andere tassen mogen niet de zaal in i.v.m. diefstal. En o ja,10 procent van de opbrengst gaat naar een goed doel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].