Klimroos_Muurschildering_Courage_en_Curious_van_Bruce_Tsai_Meu-Chong_Opperclaes

Feestelijke opening 14 september obs De Klimroos!

Bij de start van het nieuwe schooljaar heeft obs De Klimroos de deuren van het nieuwe schoolgebouw aan de Langerakbaan 231 voor haar leerlingen en ouders geopend.

Met een nieuwe missie, waarbij een goede basis en cultuur, voorop staan is in twee jaar tijd het leerlingenaantal verdubbeld. Het nieuwe pand biedt alles om deze missie te realiseren: De liefdevolle school die kinderen met kwaliteitsonderwijs stimuleert levenslang te leren voor een wereld zonder grenzen.

Op woensdag 14 september opent daarom De Klimroos, in het bijzijn van SPO bestuurder Anko van Hoepen en wethouder Eerenberg, officieel zijn deuren. Tevens openen wij de prachtige muurschildering die in samenwerking met de gemeente is gerealiseerd vanuit het project City Canvas. Een kunstwerk waarbij nieuwsgierigheid en moed de boventoon hebben.

Deze middag zullen er door het hele gebouw en op het schoolplein activiteiten zijn voor jong en oud. Zo vieren, ervaren en genieten wij met alle vrienden van De Klimroos de opening van de school en haar onderwijs. Zowel DOCK, SportUtrecht, De Vrijstaat, Partou en Brede School De Klimroos zijn van de partij. Een waardige opening die zeer passend is bij een school die al jaren op hoog niveau onderwijs biedt en als spil in de wijk fungeert.

Over obs De Klimroos
Obs De Klimroos in Parkwijk (Utrecht Leidsche Rijn) heeft als missie om leerlingen een wereldwijze gedachtegoed mee te geven. Hier hoort zeker bij dat leerlingen in aanraking komen met verschillende sporten, kunststromingen en verschillende culturen. De slogan van de school zegt het allemaal: “SAMEN DE WERELD IN!”

Meer informatie over obs De Klimroos is te vinden op: www.obsdeklimroos.com
of Instagram: obs_de_klimroos
Meer informatie over Brede School De Klimroos: https://bredeschoolutrecht.nl/klimroos/

entree nieuwe pand obs De Klimroos

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].