MiniMediaMiddagen_bibliotheek_leidsche_rijn_centrum

MiniMediaMiddagen voor kids (2 tot 6 jaar) en hun ouders in Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum

Ouders van jonge kinderen worden overspoeld met media. Hoe ga je daarmee om? Wat kun je er allemaal mee? In een reeks van vier MiniMediaMiddagen geven Bibliotheek Utrecht en een mediacoach daar antwoord op. Elke bijeenkomst aan de hand van een ander onderwerp. In Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum op vier woensdagen in oktober tot en met januari, van 14.00-16.00 uur. De toegang is gratis en vooraf aanmelden niet nodig.

Het media avontuur

In de bibliotheek staan allerlei activiteiten rondom media klaar voor kinderen van 2 tot 6 jaar en hun ouders. Samen kunnen ze op media avontuur, ontdekken, uitproberen en vragen stellen. Woensdag 12 oktober van 14.00-16.00 uur.

Digitaal voorlezen met De Voorleeshoek

Wat is er fijner dan voorgelezen worden? Dit kan, met een bibliotheekpas, gratis digitaal. Kinderen van 2 tot 6 jaar, en hun ouders, kunnen lekker komen luisteren. Woensdag 9 november van 14.00-16.00 uur.

MediaJungle

Media is net als de jungle: spannend, uitdagend en er is van alles te ontdekken en te beleven. Maar soms schuilt er ook gevaar! Een hele klus dus, dat ontdekken van die media. Woensdag 14 december van 14.00-16.00 uur.

Mediaontdekmiddag

Uitproberen, spelen en leren! Ouders en kinderen kunnen aan de slag met diverse materialen en ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Woensdag 11 januari van 14.00-16.00 uur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.