Het weerbericht voor woensdag 21 september: Zonnige perioden. Koude nachten

Na een koude start met enkele mistbanken, zal het kwik uiteindelijk oplopen naar een graad of 17. De zon zal geregeld schijnen. Er staat een zwak windje uit variabele richting. Vanavond en vannacht klaart het op en ontstaan er ook weer enkele mistbanken, dat vooral later in de nacht en vroege ochtend. Het kwik daalt naar minimaal 3 graden. Mogelijk moeten automobilisten voor de eerste keer dit najaar autoruiten gaan krabben. 

Donderdag en vrijdag wordt het 18 tot 19 graden, waarbij de zon vooral op donderdag enige tijd zal schijnen. Op vrijdag zal de bewolking overheersen en aan het einde van de dag kan er mogelijk een bui voorkomen.

Morgen een blik op het weekendweer!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.