NUT_FOS_die_bob_bedacht_die_de_wereld_bedacht

NUT komt met de aanstekelijke familievoorstelling: Fos, die Bob bedacht, die de wereld bedacht (6+)

Het NUT (Nieuw Utrechts Toneel) presenteert deze herfstvakantie de familievoorstelling Fos, die Bob bedacht, die de wereld bedacht, een voorstelling voor iedereen van 6 tot 106. De voorstelling – tekst: Floor Leene, regie: Joep Hendrikx – is dit najaar te zien in Utrecht, Amsterdam, Enschede en Hoofddorp. Het leukste uitje in de herfstvakantie!

Over de voorstelling

Fos, die Bob bedacht, die de wereld bedacht is een muzikale, speelse, spannende en filosofische voorstelling voor iedereen van 8 jaar en ouder over de vraag hoe je samen kan spelen als je iets anders gelooft dan je vriendje of vriendinnetje.

Fos weet niet wie zijn moeder is. Zijn vader praat nooit over haar. Gelukkig heeft Fos Bob. Die is er altijd voor Fos. Als hij ergens mee zit, of als hij een vraag heeft. Bob weet alles. Bob kan alles. Bob heeft altijd een antwoord.

“Een groot deel van de charme van deze voorstelling komt van de spelers Yara Piekema en Emile Rogissart, die precies de juiste, onbekommerde toon aanslaan en daarmee jong en oud om hun vinger winden.” – Vincent Kouters, De Volkskrant

Speeldata

Theater Kikker (Utrecht) 8 oktober

Concordia Theater (Enschede) 16 oktober

De Meervaart (Amsterdam) 19 oktober

Het Oude Raadhuis (Hoofddorp) 21 oktober

Podium Hoge Woerd (Utrecht) 23 oktober

Stadsschouwburg (Utrecht) 25 oktober

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.