Kinderboekenfeest_in_Het_Zand

Gi-ga-groen! Kinderboekenfeest woensdag 5 oktober in Het Zand

Met de activiteiten op dit kinderboekenfeest sluiten wij aan bij het thema Gi-ga-groen! van de landelijke Kinderboekenweek die van 5 t/m 16 oktober plaats vindt.

Dompel je onder in spannende verhalen bij de theatrale voorleesactiviteiten van Marianne van Houten of verwonder je over de kracht van een gedicht over de natuur. Met Marije Uijtdehaage maak je zelf dit gedicht op een raamsticker om thuis voor het raam te hangen. Ga met een loep op zoek naar allerlei bodemdiertjes of geniet van de smaak van een groene appel bij de appelkraam. Natuurlijk kun je ook volop grasduinen tussen de tweede-hands kinderboeken of je Gi-ga-groen laten schminken. Dit alles en meer. Kom in het groen en ga met ons op avontuur!

Entree is gratis. Activiteiten, 2ehandsboeken, eten en drinken zijn vanaf 0,50 cent (1 strip) te verkrijgen. Strippenkaarten zijn op de dag zelf vanaf 8.15 uur te koop in eenheden van 2 en 4 euro. Graag gepast geld meenemen. De opbrengst wordt ingezet om het Groene Schoolplein nog groener te maken!Adres: obs het Zand, Pauwoogvlinder 20, ingang aan kant Park Groot Zandveld.Datum en tijd: woensdag 5 oktober 2022 van 12.30 – 14.00 uur.

Georganiseerd door Brede School Het Zand, ouders en team obs het Zand, Cultuur19, Gro-up en (wijk-)partners. Mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage uit het initiatievenfonds van de Gemeente Utrecht.
Meer informatie op de site van Brede School Het Zand hierover én over de Avonturenclub (start 10 oktober) en de activiteit Leesavontuur (start 11 oktober).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.