DUMS Traiectum | Foto: Joris Louwes

Hé muziektalent! Geef je nu op voor TraieCtum!

Hé muziektalent! Ben jij tussen de 8 en 18 jaar en speel je een instrument? Ben jij het ook zo zat om altijd maar weer voor je huisdier op te treden of altijd dezelfde liedjes te oefenen op je zolderkamer? Wil je meer dan de normale muziekles? Geef je dan nu op voor TraieCtum. Hét jongtalentenprogramma voor iedereen die gemotiveerd is om meer te doen met zijn instrument.

Dus woon je in Utrecht en heb jij tijd en zin om van november tot juni wekelijks les te krijgen van docenten van conservatoria en andere muziekinstellingen over samen spelen, muziektheorie, componeren, zeker op het podium staan, ademhaling, houding, pr maken en meer? En dat allemaal GRATIS?

Geef je dan nu op voor de audities van TraieCtum. Die vinden plaats op zaterdag 29 oktober bij DUMS De Utrechtse Muziekschool aan het Domplein. Opgeven kan tot 20 oktober, dus wacht niet te lang!

Kijk voor meer informatie over het programma en inschrijven op dums.nl/traiectum-algemene-info/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.