Het weerbericht voor donderdag 29 september: Wolken/mist en later zonnige perioden

Vanochtend starten we de dag met veel wolken en dichte mist. In de middag af en toe zon en mogelijk kan er nog een enkele regenbui voorkomen. Het wordt 12 tot 14 graden. Er staat maar weinig wind. Vanavond en vannacht droog en enkele opklaringen, later opnieuw kans op mist. Het koelt af tot 7 graden.

Vrijdag eerst mist, later wat zon en in de middag vanuit het westen een toenemende bewolking. Het wordt maximaal 16 graden, daarbij neemt de zuidwestenwind toe tot matig. In de tweede helft van de avond en nacht flink wat regen. Het koelt af tot 11 graden, daarbij neemt de zuidwestenwind toe tot (vrij) krachtig. 

Zaterdag wisselen zon/stapelwolken en enkele (stevige) buien elkaar af. Het wordt 15 graden, daarbij staat er een matige westenwind. Zondag opnieuw enkele buien. Het wordt 15 graden. 

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].