Rijntje bij Samenspeeldag zorgintensieve kinderen in Leidsche Rijn

Rijntje bij Samenspeeldag zorgintensieve kinderen in Leidsche Rijn

Op zondag 2 oktober organiseerde In Contact Bijzonder een Samenspeeldag voor zorgintensieve kinderen in Leidsche Rijn bij RAUM. Rijntje, de knuffelkoe en mascotte van Leidsche Rijn Centrum, mocht hierbij aanwezig zijn en deelde knuffels uit aan alle kinderen.

Rijntje had een geweldige dag! Ze heeft gezellig gespeeld, gelachen, geknutseld en gedanst met alle kinderen. Ook heeft ze wethouder Dennis de Vries een high-five gegeven.
De ondernemers Alan & Pims en Jumbo Foodmarkt uit LRC sponsorden deze dag een heerlijke lunch en hapjes voor de kinderen en hun naasten.

In Contact Bijzonder is opgezet door Saida Al Ayachi en Shirin van Rooijen, zij zijn de schakel tussen ouders met zorgintensieve kinderen en de zorgwereld. Dankzij In Contact Bijzonder hebben alle kinderen afgelopen zondag een mooie dag beleefd.

Leidsche Rijn Centrum is een compleet stadscentrum, om in te winkelen, wonen en werken. Gemak staat voorop in Leidsche Rijn Centrum. Daarom hebben we een parkeergarage zonder kaartjes waar je de eerste 2 uur gratis kan parkeren en mét familieplekken, 7 dagen per week geopend, overal supersnel gratis WiFi en schone toiletten. www.leidscherijncentrum.nl

Rijntje bij Samenspeeldag zorgintensieve kinderen in Leidsche Rijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.