wandelen_lopen_natuur_foto_Renk_Ruiter

Samen wandelen door groen Utrecht

Eén uurtje per week met elkaar wandelen door het mooiste groen van Utrecht? Sluit u dan nu aan bij één van de wekelijkse wandelingen door Amelisweerd en het Maximapark. Gezellig, gezond en nog gratis ook.

Even de benen strekken, leuke mensen ontmoeten en genieten van het mooiste groen van Utrecht is nog nooit zo makkelijk geweest: iedere week, op een vast tijdstip en een vaste plek kunt u aansluiten bij de wandelingen van Stichting Gezond Natuur Wandelen. In een rustig tempo, want iedereen is welkom. Onderweg beleeft u met elkaar hoe ook de natuur met u meebeweegt, bij elk weertype en in ieder seizoen. Indrukken die u na afloop kunt delen tijdens een gezellig kopje koffie of thee.

Zin om mee te wandelen?

Doen! Aanmelden is niet nodig. Uw wandelgids staat wekelijks voor u klaar: zondag om 10 uur bij het Maximapark, voor de ingang van zwembad Fletiomare. En woensdag om 10.00 uur bij de fietsenstalling van Oud-Amelisweerd, Koningslaan 9. De wandeling is altijd gratis, u betaalt alleen voor de koffie of thee.

Meer weten?

Heeft u vragen, of vindt u het misschien leuk om af en toe zelf een wandeling te begeleiden? Neem dan contact op met [email protected] Ook als u beide locaties te ver vindt en graag dichter bij huis wandelt, laat het ons weten: bij voldoende belangstelling kunnen we een wandelgroep toevoegen! Een overzicht van alle Gezond Natuur Wandelingen in Nederland vindt u op de website: www.gezondnatuurwandelen.nl 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].