filmen_foto_Jesus_Loves_Austin

Workshop Filmacteren voor kinderen in de herfstvakantie

Op zaterdag 29 oktober organiseert Sesar toneel een super leuke workshop Filmacteren voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar die niet stil willen zitten in de herfstvakantie!

Filmacteren

Tijdens de workshop gaan we aan de slag met het tegenovergestelde van toneelspelen. Waar je op het toneel heel groots moet acteren, is filmacteren juist heel klein. Onder begeleiding van filmmaker Sydney Kuipers gaan we oefenen met klein en kwetsbaar acteren, maar ook wat bepaalde camera shots betekenen. Daarnaast krijgen de kinderen een inkijkje op een echte filmset. Dit doen we door een scène uit een bekende Nederlandse familiefilm daadwerkelijk op te nemen! Dus wil je ervaren hoe het is om in een film te acteren? Ga naar www.sesartoneel.nl en meld je aan. Of mail naar: [email protected].

Informatie

Waar: Buurtcentrum Bij de Buren (Eerste Oosterparklaan 76) Utrecht Leidsche Rijn
Wanneer: zaterdag 29 oktober 2022
Tijd: 10:00 – 14:00 uur
Kosten: €20,- (inclusief broodjes en drinken tussendoor)

Sesar toneel is al ruim 11 jaar dé toneelschool in Leidsche Rijn voor en door jongeren (4 – 18 jaar)
De voorstellingen zijn gebaseerd op bestaande verhalen die de spelers zelf in een eigentijds jasje gooien samen met een professionele regisseur. De meer ervaren jongeren bedenken, schrijven en produceren zelf hun eigen toneelstuk. Door toneelspelen leren kinderen zichzelf te presenteren, te improviseren, goed met teksten om te gaan, samen te spelen en vooral veel plezier te hebben. Het optreden voor een groot publiek in een echt theater is de kers op de taart.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].