Vocal Arts Academy - 60-plus koor Utown Singers | Foto: Desirée Coumans

60+ koor Utown Singers zoekt naar zingende mannen

Op 1 september startte zangschool Vocal Arts Academy met een nieuw koor voor 60-plussers en nog geen maand later zijn er al 20 leden die wekelijks op donderdagochtend samenkomen om te zingen. O.l.v. dirigent Henk Stoeten werken de Utown Singers aan Motown en soul classics, variërend van lekkere swingende liedjes tot mooie ballads.

Maar zoals veel zangkoren vragen ook de Utown Singers zich af waar alle zingende mannen zijn gebleven. Daarom willen ze op 20 oktober een speciale open repetitie voor mannen organiseren. Iedere man die het leuk vindt om te zingen, ongeacht de zangervaring, mag het gratis eens uit komen proberen. De huidige 3 mannelijke leden zitten met smart te wachten op aanvulling in hun stemgroep, dus kom ze vooral ondersteunen op 20 oktober of tijdens een van de volgende repetities.

De repetities vinden plaats in Poppodium Azotod in De Meern van 10:00 tot 12:00, inclusief koffie en thee.

1 gedachte over “60+ koor Utown Singers zoekt naar zingende mannen”

  1. Ik heb donderdag 20 okt. bij de repetitie geweest, en het zeer gewaardeerd. De eerstvolgende repetitieochtend ben ik verhinderd, maar de week erop ben ik er weer!
    Groet Henk Laaper

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].