Oudenrijn | Foto: Google

Politie en gemeente in gesprek met ondernemers Oudenrijn

Op het bedrijventerrein Oudenrijn zijn zo’n 1100 bedrijven gevestigd. Politie, gemeente en ondernemers werken samen om de leefbaarheid en veiligheid op bedrijventerreinen te verbeteren. Het is voor de politie en gemeente niet altijd duidelijk waar bij ondernemers behoefte aan is. Om een beeld te krijgen wat er leeft en speelt bij ondernemers gingen de politie en gemeente op donderdag 13 oktober bij een aantal bedrijven op bezoek. Ze hebben samen zogenoemde ‘knock and talk’ gesprekken gevoerd. Er is gepraat over het bestaan en deelnemen aan het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO), illegale bewoning, horeca en zaalverhuur maar ook over growshops, drugslabs en hennepkwekerijen. Ook is aan de ondernemers uitgelegd hoe ze kunnen melden als ze iets verdachts zien. Deze meldingen zijn belangrijk bij het voorkomen en tegengaan van criminaliteit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.