Resto_VanHarte_in_parkwijk_leidsche_rijn

Thuis! Diner, performances en dialoog aan tafel

Resto VanHarte, Utrecht in Dialoog en festival Women’s voices organiseren verbindend diner op vrijdag 28 oktober in Parkwijk

Wat is thuis voor jou? Wat  maakt dat jij je ergens thuis voelt? Hoe zien anderen ’thuis’?  Tijdens deze feestelijke avond laten we ons inspireren en ontmoeten we elkaar onder het genot van een heerlijke maaltijd van Resto VanHarte, goede gesprekken en pakkende performance van Randa Awad en Wendy Smit. Het evenement vindt plaats in Buurtcentrum Bij de Buren, Eerste Oosterparklaan 76 in Parkwijk.

Aftrap week van de dialoog

Deze bijeenkomst luidt tevens de start in van de Week van de Dialoog.  We nodigen we je uit om op ontdekking te gaan en mensen buiten je eigen bubbel te ontmoeten. Het thema van de week is ‘Thuis!’. In de verschillende gesprekken onderzoeken we wat ’thuis’ betekent, hoe we dat vorm kunnen geven, en hoe we samen thuis kunnen zijn in Utrecht.

Thuis en de kracht van vrouwen

Met muziek van gospelzangeres Wendy Smit en de performance van Randa Awad vieren we deze avond de kracht van vrouwen, en hun rol in het maken van een ’thuis’ voor ieder. Deze kracht staat ook centraal in het programma Women’s Voices van Culture Connection ter gelegenheid van 900 jaar Utrecht, waar deze bijeenkomst onderdeel van uitmaakt.

“Samenkomen, inspirerende verhalen en muziek van vrouwen horen, ervaringen uitwisselen: dat hebben we nodig om samen verder te komen” – Gabriel Erlach.

Aanmelden

Kom je meegenieten? Meld je dan aan voor de maaltijd bij Resto VanHarte van 28 oktober via www.restovanharte.nl of 0900-9003030 (ma-vr 9-12 u). Voor het diner vragen we een bijdrage van € 7, met U-pas € 5. Een extra donatie is altijd welkom.

Programma

17:30 Inloop
18:00 Aftrap van de avond met welkom en een performance van Randa Awad
18:30 Samen eten en in dialoog, met optreden van Wendy Smit
20:00 Gezamenlijk afronden en delen van inzichten
20:30 Gezellig natafelen voor wie wil
21:00 Einde

Schuif gezellig aan bij Resto VanHarte

Iedereen is van harte welkom bij het buurtdiner van vandaag of een van de andere diners op vrijdagavond. Reserveren is wel nodig. Dit kan via www.restovanharte.nl of via 0900 900 3030 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur). Het diner start om 18.00 uur bij Bij de Buren aan de Eerste Oosterparklaan 76 in Parkwijk. Inloop is vanaf 17.30 uur. Bijdrage voor het diner is zeven euro. Met een u-pas 5 euro, en dat kun je ook uit het u-pasbudget betalen. Kinderen betalen de helft.

Resto VanHarte: voor een gezellig avondje uit

Resto VanHarte organiseert wekelijks lekkere diners voor meer verbinding in de stad; op vrijdag in Buurtcentrum Bij de Buren in Parkwijk en op dinsdag bij het Driegeneratiecentrum in Kanaleneiland. Dus heb je behoefte aan gezelschap, zin om (betaalbaar) uit eten te gaan of wil je nieuwe mensen leren kennen? Meld je aan!
Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoached door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].