Politie

Scooterrijder overleden na ongeval op Vleutensebaan in Leidsche Rijn

Bij een verkeersongeluk op de Vleutensebaan in Leidsche Rijn is donderdagavond een persoon overleden. Bij de verkeerslichten op de kruising met het Glenn Millerpad kwam een scooterrijder in botsing met een auto.

Omstreeks 21.45 uur ging het mis. Onbekend is nog of het gaat om de scooterrijder of de bijrijder. Op de foto’s is te zien dat de klap hard moet zijn geweest aangezien scooteronderdelen verspreid over de weg lagen. Een traumahelikopter en andere hulpdiensten rukten massaal uit maar het mocht niet meer baten. De automobilist raakte niet gewond.

Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk. De familie van het slachtoffer is door de politie in kennis gesteld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].