Intocht-Sinterklaas-in-Leidsche-Rijn-Centrum_5_foto_hp_van_rietschoten

Sinterklaas komt naar Leidsche Rijn Centrum

Ook dit jaar komt Sinterklaas weer aan in Leidsche Rijn Centrum. Op zondag 20 november van 13:30 tot 14:30 uur ben je van harte welkom om Sinterklaas en zijn Pieten te verwelkomen.

Sinterklaas is weer bijna in Nederland en hij kan een bezoekje aan Leidsche Rijn Centrum natuurlijk niet overslaan. Daarom zal hij op zondag 20 november langs komen in Leidsche Rijn Centrum om alle kinderen gedag te zeggen.
Dit jaar komt Sinterklaas op spectaculaire wijze aan in Leidsche Rijn Centrum! Hoe? Dat blijft nog even een verrassing. Wat we wel kunnen zeggen is dat je de Sint zo nog nooit hebt gezien.

Naast de intocht van Sinterklaas komt ook meidengroep Raak! een optreden geven op het Brusselplein. Natuurlijk zijn er ook Pieten bij die strooigoed uitdelen. Na de aankomst van Sinterklaas op het Brusselplein zal hij nog een rondje op zijn paard door Leidsche Rijn Centrum rijden.

Ben jij ook zo benieuwd hoe de Sint aankomt in LRC? Kom dan zondag 20 november om 13:30 uur naar het Brusselplein en maak dit spektakel mee!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].